Väder Lidingö

Lidingö tisdag 20 april 2021 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Populärt med öppen golfdag på Lidingö

måndag 18 september 2017 07:20

ÖVER 500 GOLFSPELARE KOM. I lördags var det Öppen golfdag på Ekholmsnäs golfbana. Golfbanan vid Ekholmsnäsbacken är Sveriges största golfklubb vad gäller antal medlemmar med över 20 000 medlemmar varav cirka 3 000 bor på Lidingö.
- Vi ville visa upp vår helt nya träningsanläggning, som innefattar både driving range och närspelsområde, säger Johan Mihkelson Ringqvist, som startade klubben 2004. Och vi är mycket glada över att så många ville komma för att både provspela på banan under dagen och för att se vilka möjligheter klubben nu kan erbjuda. Jag tror att det var omkring 500 golfspelare här under dagen och ett tag fick jag kalla in parkeringsvakter för att dirigera bilarna så alla skulle få plats. Det blev en otroligt lyckad dag.

Den nya driving rangen var populär och många som kanske aldrig spelat golf fick prova på. Och allt var gratis. Foto: Richard LiljegrenDen nya driving rangen var populär och många som kanske aldrig spelat golf fick prova på. Och allt var gratis. Foto: Richard Liljegren Närspelsområdet var också populärt.Närspelsområdet var också populärt. Richard Liljegren t.v. och Johan Mihkelson Ringqvist. Richard är en känd DJ och han spelade "golfmusik" under flera timmar vid driving rangen så alla skulle få den rätta bollkänslan. Foto: Richard Liljegren (hur det nu gick till utan selfie-pinne)Richard Liljegren t.v. och Johan Mihkelson Ringqvist. Richard är en känd DJ och han spelade "golfmusik" under flera timmar vid driving rangen så alla skulle få den rätta bollkänslan. Foto: Richard Liljegren (hur det nu gick till utan selfie-pinne) Golfklubben bjöd alla på buffé. Foto: Richard LiljegrenGolfklubben bjöd alla på buffé. Foto: Richard Liljegren Och när allt var klart var marken nästan vit av alla golfbollar som slagits ut. Till höger på bilden ser man snökanonerna som är beredda när kylan kommer om några månader. Då blir det utförsåkning i Ekholmsnäsbacken.Och när allt var klart var marken nästan vit av alla golfbollar som slagits ut. Till höger på bilden ser man snökanonerna som är beredda när kylan kommer om några månader. Då blir det utförsåkning i Ekholmsnäsbacken.

Dela Populärt med öppen golfdag på Lidingö

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google