Väder Lidingö

Lidingö lördag 8 augusti 2020 v. 32

Senaste kommentaren - Se fler

Anna Pellnäs 20 jul 14:53 om "Slottet" på Storholmen kan komma att rivas

Premiär för IFK Lidingös P98:2 i morgon på Breviks IP

torsdag 24 april 2014 22:04

Nu närmar sig premiärmatchen för IFK Lidingö FK P98:2-lag. I morgon fredag möter de IF Brommapojkarna 4 på Breviks IP klockan 19.00. Brommapojkarnas lag är en mix av deras P99:2- och P99:3-lag och IFK:s matcher spelas denna säsong i division P16 3A.

Lidingösidan skrev om IFK-lagets träning på Högsätras fotbollsplan, den 7 mars. Under våren har laget jobbat hårt med spelteknik och den fysiska styrkan, för att vara rustade inför vårsäsongen.

– BP är ett lag som jag vet är taktiskt snabba och oerhört duktiga med bollen inom laget. Däremot har de, om man ser på deras fysik i laget, en del svagheter vilket vi kommer att utnyttja så mycket som vi kan. Nu är det inte deras kondition vi pratar om utan deras styrka i kroppen. Närkamperna kommer att bli en avgörande faktor i matchen, säger Lidingös tränare.

IFK Lidingö har dock drabbats av att den snabbe anfallaren och målsprutan Julian Engdahl är skadad under en period. Det är ett frågetecken när han kommer tillbaka, men Daniel hoppas att det inte blir en allt för lång paus för Julian.

Så här ser Lidingös startelva ut i morgon: Love H (mv) Filip L (vb) Niklas A (mb) Simon G (mb) Alexander G (mb) Edvin S (vy) Fredrik S (oim och kapten) Erik S (mm) Viktor A (hy) Alexander C (af – höger) Adam H (af-vänser).

Dela Premiär för IFK Lidingös P98:2 i morgon på Breviks IP

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google