Väder Lidingö

Lidingö fredag 14 augusti 2020 v. 33

Senaste kommentaren - Se fler

Anna Pellnäs 20 jul 14:53 om "Slottet" på Storholmen kan komma att rivas

Samarbete mellan Ekholmsnäs Golf och Svenska TopTee

torsdag 10 januari 2013 15:41

T.v. Johan Mihkelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf och Joakim Sabel, vd för Svenska TopTee AB. Foto: Svenska TopTee AB

T.v. Johan Mihkelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf och Joakim Sabel, vd för Svenska TopTee AB. Foto: Svenska TopTee AB

För några dagar sedan undertecknades ett samarbetsavtal mellan Ekholmsnäs Golf AB och Svenska TopTee AB. Samarbetet innebär att medlemmarna i respektive klubb, mot en tilläggskostnad på ordinarie årsavgift, får tillgång till dels Ekholmsnäs Golf på Lidingö, dels TopTees anläggningar Brollsta GK, Kungsängens båda banor samt International GC.

– Vi vill påstå att detta samarbete på sikt kommer att utvecklas till Stockholmsregionens mest intressanta medlemskap, både för seniorer och juniorer. Genom samarbetet skapar vi förutsättningar för ett utökat golfspel till rimliga priser, säger Joakim Sabel, vd för Svenska TopTee AB, och Johan Mihkelson Ringqvist, i ett pressmeddelande.

– Jag är oerhört glad att få presentera det samarbete som nu etablerats mellan Ekholmsnäs Golf AB och Svenska TopTee AB, säger Johan Mihkelson Ringqvist till Lidingösidan.

– Under hösten och vintern har vi diskuterat olika upplägg och vi har nu hittat en modell för samarbete anläggningarna emellan. Alla medlemmar på Ekholmsnäs Golf kommer nu ha möjlighet att spela på totalt sex golfbanor runt och i Stockholm. Samarbetet gör att vi nu har en mycket konkurrenskraftig produkt på en hårt utsatt marknad.

– Jag hoppas också att samarbetet kan attrahera fler juniorer att börja spela golf. På Ekholmsnäs Golf har vi en väl fungerade junior- och nybörjarverksamhet som tillsammans med ett mycket prisvärt juniormedlemskap förhoppningsvis får fler juniorer att börja träna och spela.

Dela Samarbete mellan Ekholmsnäs Golf och Svenska TopTee

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google