Väder Lidingö

Lidingö måndag 24 februari 2020 v. 09

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Slutspurt för hittaut.nu

tisdag 28 februari 2012 16:05

Så här ser kontrollerna ut. Skriv av bokstaven och registrera på på webben.

Så här ser kontrollerna ut. Skriv av bokstaven och registrera på på webben.

Om några veckor, den 15 mars, är det sista dagen som kontrollpinnarna för orienteringstävlingen hittaut.nu/lidingo finns ute runt hela ön. Sedan den 12 september förra året har sammanlagt 100 s.k. checkpoints placerats ut på Lidingö, många på intressanta platser.

Det finns alltså fortfarande möjlighet för alla som vill att ta sig ut i naturen för att sedan registrera koderna på webben. Gratis kartor, med alla kontrollerna utprickade, finns på flera ställen runt Lidingö: Lidingö Stadshus Lidingö Stadsbibliotek, Lidingö museum, Friskis & Svettis, Stockholmsv 70, Bosön, receptionen, Rönneberga och Sabis i Brevik.

Fina priser har delats ut varje månad och nu återstår alltså höstens/vinterns sista omgång. Efter den 15 mars blir det utlottning bland alla som har registrerade checkpoints. Slutligen utlottas en särskild vinst bland dem som registrerat alla 100 checkpoints.

Och det blir en fortsättning på den populära tävlingen! Den 21 maj kommer en ny omgång och liksom tidigare är det IFK Lidingö SOK som är arrangör på Lidingö.

Dela Slutspurt för hittaut.nu

Kommentarer

Erik Heribertson 2012-02-29 11:47

Jag vill verkligen rekommendera Hittaut.nu! Jättekul sätt att komma ut i naturen och vad kul det är att finna “skärmen” (pinnen). Tyvärr kom jag igång alldeles för sent! Roligt att det blir en fortsättning!

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google