Väder Lidingö

Lidingö tisdag 20 april 2021 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Solig match men molnigt resultat

måndag 28 augusti 2017 13:03

1 - 6. Gräsmattan var fin och solen sken i Katrineholm när IFK Lidingös damer igår mötte Värmbol på Backavallen. Ett Värmbol som spelade samlat och effektivt över hela planen och vann med klara 6-1.

Värmbol blev för svåra för de blåklädda. Foto: Clara LedinVärmbol blev för svåra för de blåklädda. Foto: Clara Ledin

Efter två timmar i buss klev laget av i Katrineholm och tyvärr kändes det som om vi inte riktigt var redo för 90 minuter mot serieledarna Värmbol. Värmbol behandlade bollen bra, och slog många långbollar från start. Ett signum för laget, men det var ofta hårda välriktade långbollar som ställde till problem en bit in i matchen. I den 21:a matchminuten kommer 1-0 efter en lång boll ut på vänsterkanten, där deras spelare tar sig förbi och avlossar ett skott i mål. 2-0 kommer efter att Lidingö inte lyckas spela upp bollen och Värmbols anfallare snor den och gör ett inspel från vänster som möts distinkt. 3-0 kommer efter en Lidingöhörna som de ställer om snabbt på och byter kant med en långboll.

Halvtidspaus och 3-0 till hemmlaget.

Lite mer aggressivitet hoppas vi på från Lidingö i andra halvlek, men tyvärr tappar vi boll mitt på plan och de kan ställa om och göra 4-0 nästan direkt. Två mål till, i 55:e och 76:e matchminuten innan Sara Tessem kan springa igenom och göra 6-1 på pass från Elin Flyborg.

Sista 10-15 minutrarna visar Lidingö lite mer bollvinnarkänsla på mitten och några omställningar kommer till. Men idag var Värmbol för starka och hade bra precision på sina hårda, och ibland ganska flacka långbollar.

Nu hoppas vi på en återgång till det spel vi fick se i de båda vinstmatcherna som föregick den här förlusten. En tröst är att vi är det enda lag som besegrat Värmbol i årets serie, med 3-2 hemma på Vallen.

Text: Björn Jansson

Nästa match blir borta mot IK Tun den 2 september. Sedan spelas den sista hemmamatchen redan den 9 september, mot Dalhem IF. Därefter återstår hela tre bortamatcher.

Dela Solig match men molnigt resultat

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google