Väder Lidingö

Lidingö torsdag 24 september 2020 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Paul Matell 12 sep 10:01 om Norska skidkungar satsar på Hälsans ö

Stöd Lidingö Basket och få ett förstahandskontrakt

måndag 16 november 2015 21:06

Det låter som ett skämt men är i högsta grad allvar. Alla som sponsrar Lidingö Basket med 200 kronor har chansen att i en slumpmässig dragning få ett förstahandskontrakt på en nyrenoverad lägenhet/studio på 22 kvm i Bodal. Det hela är ett samarbete mellan Lidingö Basket och Lansen Förvaltnings AB, som genom detta arrangemang vill gynna både basketklubben och ge en ungdom en drömstart. Dragningen sker den 12 december på Lidingö Baskets julbasar.

Lidingö Basket har startat projektet "Högre höjder". Det går ut på att främja och utveckla klubbens barn och ungdomar. Genom att sponsra projektet med 200 kronor är man med i en slumpmässig dragning av ett förstahandskontrakt på en nyrenoverad 22 kvadratmeter stor lägenhet/studio med ett rum och kokvrå på Fregattvägen 16. Hyran ligger på 4 525 kronor per månad.

Lägenheten är tänkt för en ungdom 18-25 år med stadigvarande inkomst (även studiemedel) och inga betalningsanmärkningar, vilket innebär, att om vinnaren i dragningen är äldre, överlåts kontraktet till den som vinnaren utser. Inbetalningen måste göras senast den 9 december.

Läs mer på Lidingö Baskets sida.

Dela Stöd Lidingö Basket och få ett förstahandskontrakt

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google