Väder Lidingö

Lidingö torsdag 7 december 2023 v. 49

Senaste kommentaren - Se fler

Storseger igen för LSK:s herrar i handboll

söndag 2 oktober 2016 18:51

SEGERREPRIS. Gårdagens match mot IF Swithiod i Västertorpshallen blev en repris på LSK:s senaste hemmamatch. Lidingö började med ett piggt anfallsspel och stod bra i försvaret. Målvakten Anders ”Boken” Boqvist har fått en nytändning sedan han blev tvungen att ta på sig målvaktströjan igen. Han radade upp mängder med snygga räddningar under matchen.

Efter cirka sju minuter ledder LSK med 6-0 och Swithiod tog en time-out. Men det hjälpte föga, LSK trummade på och i halvtid var matchen avgjord – 17-5.

Det är lätt att slappna av när man leder så stort, men LSK fortsatte sitt fina spel. Junioren Henning Blomstrand gjorde många fina genombrott – han är stor och stark – och är ett stort framtidslöfte för klubben. Även ett extra plus till Jonathan Jacobsson som gång på gång tråcklade sig igenom motståndarnas försvar. När slutsignalen hördes visade anslagstavlan 32-16 till Lidingö.

Swithiod var för inte så många år sen en framgångsrik Stockholmsklubb. Men någonting har hänt, i matchen hade man endast 1 avbytare. Det var också en tråkig inramning på matchen – ingen speaker och inget pris till matchens lirare. Hade det delats ut pris skulle det gått till Henning Blomstrand, tycker jag.

Nästa helg spelar LSK bortamatch mot Spånga. Helgen därefter, den 15 oktober, spelar både damer och herrar i Gångsätrahallen. Klockan 15.00 möter damerna Önnereds HK och klockan 17.00 tar herrarna emot Skånelas reservlag HF SIF. Då blir det en härlig stämning i hallen.

Text: Mia Kåberg Petersson

Dela Storseger igen för LSK:s herrar i handboll

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google