Väder Lidingö

Lidingö torsdag 24 september 2020 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Paul Matell 12 sep 10:01 om Norska skidkungar satsar på Hälsans ö

Tre hårda dagar väntar för Lidingö Basket PU16

torsdag 26 november 2015 22:57

Mellan den 27 och 29 november spelar Lidingö Basket PU16 andra omgången i RM, Riksmästerskapet 2016, för pojklag och i morgon åker Lidingö Baskets PU16-lag till Norrköping. Första matchen möter laget Norrköping Dolphins, på lördag blir motståndarna KFUM Fryshuset Basket och på söndagsmorgonen, vid 09.30-tiden, möter man Ockelbo Basket.

Olle Malmstedt, i grå tröja, har ett snitt på 23 poäng under de spelade matcherna, vilket innebär att han ingår i gruppen Top 10 i Sverige.Olle Malmstedt, i grå tröja, har ett snitt på 23 poäng under de spelade matcherna, vilket innebär att han ingår i gruppen Top 10 i Sverige.

25 lag deltar i Riksmästerskapet, som spelas i fyra omgångar, och två lag från varje grupp går vidare till nästa omgång. Under helgen avgörs nu omgång två. Går Lidingö Basket vidare så spelas nästa omgång i mitten på januari. När alla fyra omgångarna är spelade återstår bara två lag till finalen, som äger rum i maj nästa år.

- Under de senaste veckorna har vi förberett oss inför andra omgången av RM. Tempot har varit högt på träningarna och killarna är motiverade att genomföra en bra omgång, säger lagets coach Stefan Antonsson, när Lidingösidan kom förbi under den sista finputsningen i Hersbyhallen på torsdagskvällen.

Länk till spelschemat.
Laget får instruktioner av coachen Stefan Antonsson, i grön tröja, innan träningen startar.Laget får instruktioner av coachen Stefan Antonsson, i grön tröja, innan träningen startar.

Dela Tre hårda dagar väntar för Lidingö Basket PU16

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google