Väder Lidingö

Lidingö tisdag 31 januari 2023 v. 05

Senaste kommentaren - Se fler

Tre mångkampsmedaljer

tisdag 13 februari 2018 23:49

TVÅ SILVER OCH ETT BRONS. I helgen hölls Mångkamps-SM på Stadium Arena i Norrköping. IFK Lidingö Friidrott ställde upp med fyra deltagare och tre av dem kom hem med medaljer.

Robin Isaksson med silvermedaljen och Fredrick Ekholm med bronsmedaljen. Foto: Hasse SjögrenRobin Isaksson med silvermedaljen och Fredrick Ekholm med bronsmedaljen. Foto: Hasse Sjögren

IFK Lidingös nye mångkampare Fredrick Ekholm kom trea bland seniorerna i tuffast möjliga konkurrens trots att han på grund av skadekänning inte kunde prestera max i de två sista grenarna.

Robin Isaksson följde upp sitt brons från i somras med ett silver i P16-klassen. Efter ett lite mindre lyckat häcklopp var Robin tvungen att springa fort för att ta en medalj. Löpstark som han är lyckades han ta in de åtta sekunder som krävdes och för det belönades han med en silvermedalj.

F16. Fr.v. Lisa Fröberg, IFK Lidingö, silver, Tilde Gudmundsson, IFK Växjö, guld och Ebba Åhman, IK Ymer, brons. Foto: Hasse SjögrenF16. Fr.v. Lisa Fröberg, IFK Lidingö, silver, Tilde Gudmundsson, IFK Växjö, guld och Ebba Åhman, IK Ymer, brons. Foto: Hasse Sjögren

I F16-klassen hade Lidingö med två deltagare, Lisa Fröberg och Madeleine Aulio. Båda två började bra på 60 m häck. Lisa följde upp med bra insatser i längd, kula och höjd och kunde med en stark avslutning på 600 m knipa silvermedaljen. Madeleine sprang också bra på 600 m och kunde avancera till en 7:e plats.

Text: Lasse Svärdling

Dela Tre mångkampsmedaljer

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google