Väder Lidingö

Lidingö söndag 23 februari 2020 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Tredje raka förlusten för LSK:s handbollsherrar

måndag 6 mars 2017 20:46

MISSAR KVALSPEL. Tredje bortamatchen i rad och tredje förlusten i rad och därmed är också chansen till kvalspel borta. Lidingö SK har ofta svårt att få spelet att stämma på bortaplan. Lag som man slog ganska klart hemma i höstas förlorar man mot på bortaplan. Det har varit målsnåla och knappa förluster och en orsak kan vara att några spelare har saknats som brukar göra en hel del mål.

I lördagens match mot Täby HBK i Tibblehallen förlorade laget med 18-20 (9-11). Släpper man bara in 20 mål så bör man vinna matchen. Victor Ramirez i målet har spelat stabilt men det har tyvärr inte räckt till.

Bästa målskyttar: Patrik Petersson och Henning Blomstrand 4 mål vardera, Rikard Petersson 3 mål. Laget har även fått två nyförvärv, Filip Elander (spelade tidigare i klubben) och Viktor Hellerud. De blir bra tillskott till nästa säsong.

Nu återstår två matcher på hemmaplan och då gäller det att avsluta serien snyggt med fyra poäng. Hemma i Gångsätrahallen blir det ett helt annat spel och mycket beror på den härliga stämningen i hallen. I Gångsätrahallen den 18 mars klockan 15.00 är det Spånga HK som står för motståndet.

Text: Mia Kåberg Petersson

Dela Tredje raka förlusten för LSK:s handbollsherrar

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google