Väder Lidingö

Lidingö lördag 10 juni 2023 v. 23

Senaste kommentaren - Se fler

Underläge i halvlek vändes till seger med 1-3

måndag 8 maj 2017 12:25

FOTBOLL DIVISION 2. Lidingö hade mer boll och fler chanser än Älvsjö AIK i första halvlek i söndagens match på Älvsjö IP, men tre minuter före halvlekspaus fick Älvsjö in bollen på vår planhalva och kunde i friläge säkert sätta 1-0, innanför stolpen. Fram till dess har Lidingö behärskat spelat runt och skapat några målchanser men skärpan var inte riktigt där. Spelmässigt såg det dock bra ut.

Lidingös Noelle Larsson (i orange) debuterade idag i division 2. Foto: Björn JanssonLidingös Noelle Larsson (i orange) debuterade idag i division 2. Foto: Björn Jansson

I andra halvlek fick Älvsjö en vass målchans direkt, men Lidingö fick sen ordning på spelet och i den 53:e matchminuten gjorde Hanna Stokki 1-1 på pass från Maria Granat Hemberg. Efter det tog Lidingö över mer och mer och skapade ett par målchanser.

I den 82:a minuten gjorde Elin Flyborg 1-2 på inspel från Sara Tessem, som gång på gång dragit upp anfall på sin kant. Älvsjö fick några frisparkar som de inte förvaltade och i den 88:e minuten gjorde Elin Flyborg 1-3 på pass från Matilda Wigholm.

En bra match av Lidingös damer som skapar chanser och får in bollen från kanterna in i straffområdet. Passningsspelet är också riktigt bra och Lidingö är först på de flesta bollarna. Allra mest positivt är att försvarsspelet är tätt över hela plan.

Nästa match spelas på Lidingövallen nu på söndag klockan 15.00 då Lidingö tar emot DFK Värmbol.

Text: Björn Jansson

Dela Underläge i halvlek vändes till seger med 1-3

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google