Lidingö fredag 19 april 2024 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Undrens tid inte förbi

lördag 16 februari 2013 09:08

Ishockey. Efter två 0-5-förluster mot lag på den nedre delen av division 2-tabellen lyckades Lidingö Vikings igår fredag vinna med 3-0 över gästande Spånga IS IK. Spånga ligger tvåa i tabellen och måste väl ha blivit överraskade av motståndet så det förslår. Periodsiffrorna blev 1-0, 0-0, 2-0. Lidingös första mål kom i 12:e minuten. Målgörare Jacob Paaganderth. Mål nummer två gjordes av Jacob von Sydow efter 54 minuter och tre minuter senare petade Sebastian Håkansson in 3-0-pucken. 43 personer hade tagit sig till Danske Bank Hallen för att se den glädjande matchen.

Nästa match spelas redan i morgon söndag, klockan 14.00 på hemmaplan. Då möts Vikingarna och Trångsunds IF. Trångsund ligger två i tabellen, nedifrån. Vikingarna ligger precis ovanför…