Väder Lidingö

Lidingö måndag 15 april 2024 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Världsstjärnorna valde Ekholmsnäsbacken

söndag 29 januari 2017 23:04

SLALOM. På tisdag avgörs Världscuptävling i parallellslalom i Hammarbybacken. För att slipa på detaljerna kom i eftermiddags både Frida Hansdotter och Mattias Hargin och tränade i Ekholmsnäs. Ett fint betyg för Lidingös slalombacke.

Frida Hansdotter i Ekholmsnäsbacken. Foto: Anders AsplundFrida Hansdotter i Ekholmsnäsbacken. Foto: Anders Asplund Mattias Hargin i Ekholmsnäsbacken. Foto: Anders AsplundMattias Hargin i Ekholmsnäsbacken. Foto: Anders Asplund Drömbilden. "Jag och Frida Hansdotter". Foto: Anders AsplundDrömbilden. "Jag och Frida Hansdotter". Foto: Anders Asplund Fotografering tillsammans med en världsstjärna. Då är det värt att stå i kö och vänta. Foto: Anders AsplundFotografering tillsammans med en världsstjärna. Då är det värt att stå i kö och vänta. Foto: Anders Asplund Mattias Hargin tar av handskarna för att kunna skriva autografen. Foto: Anders AsplundMattias Hargin tar av handskarna för att kunna skriva autografen. Foto: Anders Asplund "Den hjälmen ska jag sova med i kväll". Foto: Anders Asplund"Den hjälmen ska jag sova med i kväll". Foto: Anders Asplund

Det gick rejält undan i svängarna och smällde ordentligt i portarna. Både Frida och Mattias var synnerligen generösa med såväl kommentarer, autografer som selfies till alla som frågade (och det var många). Vi önskar dem och övriga svenskar lycka till på tisdag, säger Anders Asplund, som tog bilder på både stjärnorna och alla som fick inspiration av dem.

Kort om Världscuptävlingen:
Tävlingen utgörs av totalt 32 åkare – de 16 bästa damerna och 16 bästa herrarna i världen som gör upp om världscupspoäng i parallellslalom. Banan är 180 meter lång och består av 20 portar och två hopp. Varje heat avgörs i två åk – ett i vardera banan. Åkarna kommer en efter en att slås ut, ända tills kvällens segrare är korad. Prispotten ligger på över 2 miljoner kronor.

Dela Världsstjärnorna valde Ekholmsnäsbacken

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google