Väder Lidingö

Lidingö tisdag 28 mars 2023 v. 13

Senaste kommentaren - Se fler

Val 2014

Fyra politiska debatter på Lidingö under en vecka

torsdag 28 augusti 2014 15:09

Valet närmar sig och de politiska partiernas företrädare har inbjudits att delta i fyra debatter under den närmaste veckan.

Lördag den 30 augusti har Naturskyddsföreningen på Lidingö en utfrågning i Ansgarskyrkan klockan 13.00. Öns nio partier ställer upp för att svara på frågor om skogen, vattnet, maten, avfallet och transporterna. Länk till Naturskyddsföreningen.

Måndag den 1 september har SPF en politisk hearing och har då bett partierna presentera förslag som de ska driva kommande mandatperiod, förslag som har betydelse för de äldres situation på Lidingö. Föreningsgården i Larsberg klockan 13.00. Länk till SPF.

Torsdag den 4 september vill nätverket Rädda Lidingö få politikernas svar på frågor om utbyggnaden av Centrum/Torsvik och om översiktsplanen. Ansgarskyrkan klockan 18.30. Länk till Rädda Lidingö.

Lördag den 6 september är det öppet hus i Lidingö stadshus. En programpunkt blir den politiska debatten mellan de av öns partier som sitter i fullmäktige. Debatten leds av Anita Jekander. Lidingö stadshus klockan 15.00. Länk till programmet.

Dela Fyra politiska debatter på Lidingö under en vecka

Kommentera

Fler artiklar från Val 2014

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google