Väder Lidingö

Lidingö onsdag 21 februari 2024 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Med KD får du en hemförsäkring mot sosseriet i svensk politik

onsdag 5 september 2018 15:08

Lidingö behöver en stark borgerlighet. Det är den huvudsakliga anledningen till att vi står bakom Kristdemokraterna i det stundande valet. Svensk politik behöver ett parti där idéer tas på allvar.

Kristdemokraterna är ett kaxigt parti, och det är just vad politiken behöver idag. Vi behöver våga ifrågasätta hur verkligheten egentligen ser ut. Det var Kristdemokraterna som fällde Decemberöverenskommelsen och det var Kristdemokraterna som under hela mandatperioden var beredda att fälla Stefan Löfvens socialdemokratiska styre. Kristdemokraterna behövs.

Det finns många fördomar om Kristdemokraterna. När vi är ute i valstugan hör vi ofta väljare som misstar oss för en religiös församling, tror att vi är emot abort eller att vi till och med är emot att homosexuella ska få uppleva det fantastiska som det innebär att bli förälder. Vi är alla familjers parti. Det är otroligt tråkigt att gång på gång möta fördomar som moderna kristdemokrater inte står för. Vi står för en borgerlig politik som värnar kvinnor, föräldraskapet och som verkligen inte vill blanda ihop religion med politik.

Kristdemokraterna behövs i svensk politik. Vi behöver ett parti som är en blåslampa och som står starkt som en garant för att vi behöver mer borgerlig politik, inte mindre. Med Kristdemokraterna får du en hemförsäkring mot sosseriet i svensk politik.

Mycket av de politiska beslut som tas behandlas på lokal nivå. Med Kristdemokraterna som en stark spelare i kommunen ser du till alla får en meningsfull fritid och får möjlighet att själva bestämma över sin vardag. Det kan ibland låta självklart, men det finns krafter som vill inskränka din rätt att leva ditt liv som du vill. Vi vågar inte låta dessa krafter vinna mark.

Kristdemokraterna vill att du ska få leva det liv som du vill. Vi vill skapa förutsättningar för familjer, oavsett ursprung, att förenas och få den hjälp och det stöd som de behöver. På det sättet skapar vi en jämlik kommun där alla barn får möjlighet att leva upp till sina drömmar.

Det går bra för Kristdemokraterna i opinionen nu. Men det går även bra för vänsterkrafter som står för allting som vi inte står för. De krafterna vill inskränka din frihet, ditt privatliv och din möjlighet till att uppfylla din fulla potential.

Så kan vi inte ha det. Därför behövs Kristdemokraternas som din hemförsäkring mot sosseriet i Lidingö. Vi kommer alltid stå upp för din rätt att slippa pekpinnar.

Jessica Schedvin (KD), kandidat till Lidingös kommunfullmäktige
Karolina Mildgrim (KD), kandidat till Göteborgs kommunfullmäktige

Dela Med KD får du en hemförsäkring mot sosseriet i svensk politik

Kommentarer

Åke Andersson 2018-09-06 12:57

Lugn frihet och privatliv kommer nog att bestå, det finns knappt några "sossar" på Lidingö däremot gott om partier som sålt ut Lidingöhem trots en namninsamling mot försäljning och som undertecknades av 10 procent av Lidingöborna

Kommentera

Fler artiklar från Val 2018

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google