Väder Lidingö

Lidingö tisdag 5 december 2023 v. 49

Senaste kommentaren - Se fler

Galler för gallerian

tisdag 12 juni 2018 12:19

STÄNGS. För nästan sju år sedan, i september 2011, invigdes Lidingö Galleria i Torsvik. Sju företag varav två restauranger fanns då på de knappt 1500 kvadratmetrarna. Men nu är lokalerna nästa helt tomma, bara restaurang Asia är kvar ett par månader till. Sedan stängs även den och då börjar Fastpartner, som äger lokalerna, bygga om lokalerna. Förhoppningen är att hitta en enda hyresgäst som kan flytta in under 2019.

Här hade Hemmakväll sin verksamhet.Här hade Hemmakväll sin verksamhet. Entrén skymtar i mitten. Synsam låg här.Entrén skymtar i mitten. Synsam låg här.

Under åren har lokalerna vid Torsviks torg hyst många verksamheter, som Systembolaget, möbelaffär och lekverksamhet för barn. Ibland har lokalerna stått tomma. Och så verkar det bli även under det kommande halvåret.

Förra veckan flyttade den indiska restaurangen liksom videouthyrningen ut och nu håller Fastpartner på att städa upp och fylla fönstren med information om vad som händer. Dessutom är det dags att ta ner skylten, utanför.

Dags att ta ner skylten.Dags att ta ner skylten.

Några länkar till tidigare artiklar på Lidingösidan, för den som vill uppleva lite samtidshistoria:
Lidingösidan 2 september 2011. Om innvigningen 8 september 2011. (bilderna saknas)
Lidingösidan 16 september 2013. Nu har Lidingö Galleria hittat sin form.
Lidingösidan 6 april 2015. Ny ägare från 15 april 2015.

Dela Galler för gallerian

Kommentarer

Anita Olsson 2018-06-13 11:35

Tråkigt för dem som försökte men helt ärligt så var det inte inbjudande på något vis att shoppa eller äta i Gallerian ;-(

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google